Coconut cookies/ Bezglutenowe ciasteczka kokosowe


Today I would like to invite you for my coconut cookies. The main ingredient is long forgotten by me coconut flour. 
What are the advantages of coconut flower? Coconut flour is ideal for people who have diabetes are allergic or are on a gluten free diet. Coconut flour contains more protein and more fibre.

To make 12 cookies you will need:

1 cup of coconut flour
1 cup of desiccated coconut
pinch of vanilla
1 tsp of baobab powder ( optional)
3 tbsp of almond milk
1 cup of coconut oil melted
3 tbsp coconut nectar
pinch of himalayan salt (or sea salt)
2 organic eggs ( or 2 flaxseed eggs for vegan option)
3 tbsp chopped almonds
1 tsp baking powder or baking soda ( gluten free)



Method:
1. Preheat oven to 150 C
2. In a separate bowl, mix together flour, baking powder, salt.
3. Add the egg and all remaining ingredients mix well.
4. Form cookie and bake 10-12 min.

Enjoy!






Dziś chciałbym zaprosić was na moje kokosowe ciasteczeka. Głównym składnikiem jest mąka dawno zapomniana przeze mine maka kokosowa.
Jakie są korzyści z kokosowej maki? Mąka kokosowa jest idealny dla osób chorych na cukrzycę lub muszą być na diecie bezglutenowej. Mąka kokosowy zawiera więcej białka i więcej błonnika.

Aby 12 ciasteczek potrzebne będą:
1 szklanka maki kokosowej
1 szklanka wiórek kokosowych
szczypta wanilii
1 łyżeczka proszku baobab (opcjonalnie)
3 łyżki mleka migdałowego
1 szklanka oleju kokosowego- stopionego
3 łyżki kokosowego nektaru lub cukru
szczypta soli himalajska (lub sól morska)
2 jajka (lub 2 wegańskie)
3 łyżki posiekanych migdałów
1 łyżeczka proszku do pieczenia lub sody ( bezglutenowe)

Przygotowanie:

1. Rozgrzej piekarnik do 150 ° C
2. W osobnej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól.
3. Dodaj jajko i wszystkie pozostałe składniki dobrze wymieszać.
4. Uformuj ciasteczka i piecz 10-12 min.





Labels: , , , , , , ,